Aarhus d. 14 juni

Aarhus d. 14 juni

Den første aften med  Skamfrie fortællinger er onsdag d. 14 juni 2017 kl. 19.30- 21.30 på Teatret Svalegangen, Store Sal

Skamfrie fortællinger er en aften i selskab med 4 modige og inspirerende skamfrie fortællere. 4 mennesker med hver deres skamfulde baggrund, som alle har formået at vende deres skam til deres styrke, og som ønsker at dele deres historie med dig.

Hver Skamfrie fortæller er på scenen i 20 minutter, hvor de deler deres historie. Halvvejs vil der være en lille pause, hvor der er mulighed for at købe drikkevarer i Svalegangens café.

 

Aftenens Skamfrie fortællere er:

 

Morten Illum Skaarup ~ Filialdirektør, Danske Bank

For et par år siden blev Morten Illum Skaarup ramt af dødsangst. Det blev en rigtig hård periode, men en periode, som han i dag ikke ville have været foruden.
“Under det forløb lærte jeg, at hvis bare vi tør være åbne om, hvem vi er og hvor vi er, så har vi et fundament til at lykkes sammen. Sådanne lidelser er tabubelagte, og jeg vil meget gerne medvirke til at sætte nye standarder,”

 

Tjek Morten ud her:

LinkedIn
Artikel om ledelse med hjertet

 

 

 

 

Avalon Kahn ~ Mentor og inspirator

Avalon er en kvinde, der fylder ethvert rum ud med hendes høje latter, hendes kraftfulde stemme, hendes farverige klæder, hendes runde kvindelige former og hendes følsomme væsen.

Det er noget af det, der gør Avalon til Avalon. En kvinde som dagligt inspirerer kvinder til at være sig selv – og alligevel er ligepræcis det at være Avalon, noget af det hun har skammet sig allermest over.

Tjek Avalon ud her:

https://m.facebook.com/avalonkhan0/

http://www.avalonkhan.com/

 

 

 

 

Thomas Smith Winther ~ Terapeut og førtidspensionist

Thomas har altid levet med et funktionshandicap, der betyder, at han stoppede med at vokse i 2. klasse. Derudover har det også medført en masse skavanker og smerte. Tidligere har Thomas oplevet megen ensomhed og dyb skam ved at være som han er, men for nogle år tilbage tog Thomas et meget betydningsfuldt valg – han valgte livet og har siden rejst sig fra skammen. Skammen fortsætter med at genbesøge ham, men Thomas er nu istand til at være med den på en ny måde og den får ikke længere lov til at styre hans liv.

 

 

 

 

 

 

 

Filippa Aurora ~ Terapeut & Hjerte-Healer

Med udgangspunkt i sin traumatiske barndom med seksuelle overgreb, vil Filippa dele hendes rejse fra et liv præget af skam og selvhad til i dag at stå stærkt og kærligt i sig selv, helt skamFRI. Til dagligt støtter og guider hun andre til at omfavne deres skam. Som Filippa siger “hvis jeg kan, så kan du også.”

 

Tjek Filippa ud her:

https://www.facebook.com/YouUnfolding

 

 

 

 

 

Nærmere info om begivenheden kan ses på Facebook begivenheden HER

 

Aftenen afholdes i store sal med plads til 200 publikum. Teatret Svalegangen har til huse i hjertet af Aarhus på adressen Rosenkrantzgade 21.

Aftenen koster kr. 200 (inkl. moms)

 

Vi glæder os til at se dig,

Kærligst
Linda & Signe