Skamfri fortæller – er du den næste?

Skamfri fortæller – er du den næste?

Har du levet med skam i dit liv og har du fået vendt den til din styrke?

~ så er du måske vores næste skamfrie fortæller.

 

Måske har du levet med skam som yngre i forbindelse med din vægt, din krop, dine spisevaner, dit misbrug, din familie, dine interesser, overgreb, mobning, seksualitet, angst, jalousi eller noget helt andet?

Har du vendt denne skam til noget, som nu er en styrke og måske endda en gave for andre mennesker? og har du lyst til at stå på en scene og fortælle din historie? Så hører vi meget gerne fra dig.

Som Skamfri fortæller får du mulighed for at inspirere andre til at turde se på deres egen skam med mildere øjne ~ og derigennem måske blive Skamfri.

Hvis du bliver udvalgt som skamfri fortæller, vil du blive tilbudt en 2 timers sparringssession, hvor du kan blive helt skarp på netop dit budskab.

Hvis du har lyst til at blive vores kommende Skamfrie fortæller, så send os en mail hvor du svarer på følgende spørgsmål:

  1. Hvilken skam har du vendt til din styrke? Hvad har du tidligere skammet dig over.
  2. Hvordan er din tidligere skam en styrke i dag? Hvordan bruger du den.
  3. Er du vant til at stå foran mange og/eller videregive et budskab?
  4. Hvilke by er du fra? Fremtiden byder på Skamfrie fortællinger i både Aarhus og København.

Vi bliver ofte kontaktet af folk som gerne vil være Skamfri fortæller, det er desværre ikke alle, vi kan invitere på scenen. Til hver aften vælger vi 4 mennesker som er forskellige i både tidligere skam, personlighed og nuværende ståsted, så vi kan inspirere flest mulige mennesker til at vende deres skam til deres styrke.

Send dine svar på spørgsmålene til os på kontakt@skamfri.dk, hvis det at blive Skamfri fortæller kalder på dig.

Læs mere om hvad Skamfrie fortællinger er lige HER