Missionen bag

Missionen bag

“Vores mission er at sætte spot på den skam, som vi alle bærer på, men som ingen taler om og derigennem inspirere mennesker til at vende deres skam til deres styrke”.

 

Derfor går overskuddet fra Skamfrie Fortællinger til at sætte endnu mere spot på de steder, hvor skammen stadig er uforløst gennem projektet “Fra Skamfuld til Skamfri”, hvor vi skaber trygge, tillidsfulde og skamfrie rum, hvor alt kan deles. Dette tilbydes bl.a. til skoler, foreninger, institutioner mv.

Skam gnaver sig ind i selvværdet, og får os til at trække os væk fra sociale relationer, hvilket kan medføre isolation og ensomhed. Alle mennesker har fortjent at have betydningsfulde relationer i deres liv, hvor de føler, at de kan være helt sig selv og dele deres dybeste skam.

Når vores dybeste skam har fået stemme og bliver mødt med empati, så frisættes den!
Vi ønsker, at sætte skam på dagsordenen i Danmark og vi ønsker at spotte og italesætte skammen alle de steder, hvor den gemmer sig. Når vi sætter spot på skam, så kan vi mennesker, som gemmer på skam, nemlig føle os set, mødt og genkendt. Om gennem den genkendelse få modet til at løfte sløret til vores egen skam og derigennem træde ud af ensomheden og ind i betydningsfulde relationer med et åbent og tillidsfuldt hjerte.