Kbh d. 21. september (KBH #1)

Kbh d. 21. september (KBH #1)

Skamfrie Fortællinger er nu klar til at gæste København med en ny rørende, opløftende og dybt inspirerende aften. Endnu en aften, der med autenticitet og nærvær vil kaste lys helt derind, hvor skam og skygger bor, når fortællerne træder ind på scenen, lader maskerne falde og giver skammen stemme.

Debuten i Aarhus var en hjerterørende succes, hvor der blev både grint og grædt i salen. Fortællerne bragte sig selv i spil på helt nye måder og publikum var både opløftede og rørte bagefter:
 
“Jeg følte mig både mødt og genkendt gennem fortællingerne”
 
“Det her det er stort, det er nyt og det er lige hvad vi alle går og længes efter. At lade maskerne falde og mødes i så kærligt et rum, det kan noget helt, helt særligt”
 
“Jeg er rørt helt ind i det allerdybeste af mit hjerte”
 
“Fortællingerne vækkede mig og jeg føler, at jeg fra nu af kan give mig selv mere lov til bare at være den, som jeg er”

 

Den første københavnske aften med  Skamfrie fortællinger er torsdag d. 21. september 2017 kl. 19.30- 22.00 på Betty Nansen Teatret på Frederiksberg.

Skamfrie fortællinger er en aften i selskab med 4 modige og inspirerende skamfrie fortællere. 4 mennesker med hver deres skamfulde baggrund, som alle har formået at vende deres skam til deres styrke, og som ønsker at dele deres historie med dig.

Hver Skamfrie fortæller er på scenen i 20 minutter, hvor de deler deres historie. Halvvejs vil der være en lille pause, hvor der er mulighed for at købe drikkevarer i Betty Nansens café. Aftenen koster kr. 200 (inkl. moms). Du kan sikre dig dine billetter lige HER

 

Aftenens Skamfrie fortællere er:

Mikkel Frey Damgaard ~ Journalist og forfatter

Da Mikkel Frey Damgaard var 8 år gammel, begik hans far selvmord. Fra den ene dag til den anden var hans liv forandret og den bare otteårige Mikkel blev efterladt i fortvivlelse. Ingen voksne fik på daværende tidspunkt fortalt Mikkel, at selvmordet ikke var hans skyld, så den historie fik langsomt mere og mere næring i Mikkels unge sind og satte sig med tiden som en dyb indre skam.

 

Tjek Mikkel ud her:

www.facebook.com/mikkel.f.damgaard

www.mikkelfrey.dk

 

 

 

 

 

Louise Maria Dollerup ~ Livsnyder med kropstillid

Skammen over at være overvægtig og føle sig som den store grimme ælling, har været Louises tro følgesvend i gennem det meste af hendes liv. Bagved overvægten sad en sårbar pige, der på ingen måde ville fylde. En sårbar pige med alt for mange store følelser, som aldrig rigtig havde fået plads. En sårbar pige, der altid var der for alle andre, men meget sjældent for sig selv. Den stigende overvægt blev kroppens måde at give Louise plads på og var samtidig hendes største beskytter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lene Lømmel Lømmelsen ~ Historiefortæller

”Dine børn vil også komme på børnehjem” sådan sagde en pædogog til Lene, da hun som 12 årig blev anbragt på børnehjem. Da Lene selv blev mor 7 år efter, sad denne frygt fast inde i hende. De første 2 år havde Lene en fødselsdepression, men turde ikke sige det til nogen ”for hvad nu, hvis de tager min datter fra mig!”. Lene har en dybt traumatisk barndom bag sig og alligevel har hun en særlig evne til at løfte en hver stemning op til et positivt niveau.

Tjek Lene ud på facebook HER og HER:

 

 

 

 

 

 

 

 

Simon Ørregaard ~ Bibliotekar og Teamleder

Simon har indtil for 2 år siden levet hans liv indenfor Jehovas vidner og er vokset op med følelsen af skyld og skam, som de bærende elementer i hans opvækst. For eksempel har Simon som dreng i puberteten følt sig nødsaget til at indgå utallige aftaler med Gud, når han kom til at onanere. Selv såkaldte “umoralske” tanker var farlige, og fik ham til at føle sig syndig og beskidt. Som udgangspunkt følte han sig som et dårligt menneske, som aldrig kunne gøre det godt nok til at fortjene Guds godkendelse.
I dag er Simon trådt ud af Jehovas Vidner og er formand for foreningen Eftertro.

Se mere om Eftertro HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nærmere info om begivenheden kan ses på Facebook begivenheden HER

 

 

Aftenen afholdes på Betty Nansen Teatret, der har til huse på Frederiksberg Allé 57, 1820 Frederiksberg C

Du kan sikre dig din billet lige HER

 

Vi glæder os til at se dig,

Kærligst
Linda & Signe